CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, June 23, 2010

FAMA

mari bertolak!

orang lain sebok tgk pemandangan..kitaorang?

masih sempat berposing!

part nie x suka! habis kasut ai!!

suka gambo nieh!

penat o masuk gua...

urusetia yang setia!

kat bilik
wif wani FAMA lanchang

meriah nyer biler berkumpul...

sempat lagik berposing!

urusetia!

gua oh gua!
1st time masuk gua...takut!

waaa...best masuk gua w/pun busuk..hehe

dik, ambik banyak2 tauw!

urusetia pon nak join men!saper jadi urusetia ek? haha


ila sambut penoh perasaan! sori ila..kita kalah..huhu

actually,memang da lama nak upload gambo g family day fama nieh..tp x ada mood..kemana menghilang entah la..hehe..pa per pun, nie la sebahagian drpd gambo yang sempat ditangkap..ckit jer sebab kena jadi urusetia..kalo la x kena jadi urusetia, banyak maner ek gambo? wakakaka :D


~ family day yang best & menyeronokkan! ai laike!















4 comments:

birdofnuri said...

sume gambo dengan kawan2 jer....bila nak letak gambo dengan teman tapi mesra plak...huhu

ARLINA BAKRI said...

wow! soklan...kang terpampang kang kecoh lak..i x suka tau kecoh2 nieh..hehe :P

birdofnuri said...

cuba r dulu...lepas tu baru kita tengok kecoh ke tak...huhu

ARLINA BAKRI said...

errrrrrkkkk...
x perlu la...da tau mesti kecoh punyer!
(bajet artis) kakakaka